Επαγγελματικοί Χώροι

Η homad, έχοντας ήδη δημιουργήσει τη δική της ισχυρή ιστορία στο χώρο του επίπλου, έχει οργανώσει αυτόνομο τμήμα homad Contract, διευρύνοντας τις προτάσεις της ειδικά προς την κατεύθυνση του επαγγελματικού χώρου, σε ξεχωριστής αισθητικής ξενοδοχεία καθώς και επιλεγμένα εστιατόρια και bar.
Διατηρώντας την χαρακτηριστική αισθητική, κομψότητα αλλά και την άνεση που προσφέρουν τα έπιπλά της, η homad Contract έρχεται να προσφέρει μια φρέσκια σχεδιαστική ματιά και άποψη.
Σε συνεργασία με αναγνωρισμένα αρχιτεκτονικά γραφεία, η ομάδα της homad Contract προσεγγίζει το επαγγελματικό έπιπλο με την ίδια σχεδιαστική και κατασκευαστική ποιότητα που την διακρίνει, δημιουργώντας εξ’ αρχής ή προσαρμόζοντας τις προτάσεις της στις αισθητικές και ποιοτικές ανάγκες κάθε εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός και η ευελιξία στην παραγωγή των προϊόντων της homad Contract, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης και ανάδειξης οποιουδήποτε περιβάλλοντος φιλοξενίας και εστίασης.

Με πάθος για το interior design, η homad Contract διαμορφώνει σύγχρονους λειτουργικούς χώρους που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τη ζεστασιά και ισορροπούν μεταξύ του μοντέρνου και του διαχρονικού. Χρησιμοποιώντας και αναμειγνύοντας υλικά διαφόρων ειδών και ιδιοτήτων (όπως ξύλο, μέταλλο, μάρμαρο, γυαλί, κεραμικές επιφάνειες κ.τλ.) αλλά και μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, η συλλογή της homad Contract μπορεί να προσδώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κάθε περιβάλλον.
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.