Όροι Πώλησης

Α. ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HOMAD
Τα προϊόντα homad κατασκευάζονται σύμφωνα με την κάθε παραγγελία και προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη όσον αφορά στο μέγεθος, τα υλικά και την επεξεργασία τους, γι’ αυτό και δεν διατίθεται απόθεμα προκατασκευασμένων προϊόντων.


ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ο χρόνος κατασκευής των προϊόντων ποικίλει ανάλογα με το προϊόν. Στο δελτίο παραγγελίας που λαμβάνει ο πελάτης αναγράφονται οι προβλεπόμενες ημερομηνίες παράδοσης. Οι αναγραφόμενες ημερομηνίες παράδοσης είναι ενδεικτικές και ενδέχεται σε σπάνιες περιπτώσεις να αναπροσαρμόζονται.

Στις προβλεπόμενες ημερομηνίες παράδοσης, οι πελάτες ενημερώνονται από το αρμόδιο τμήμα της homad για την πορεία της παραγγελία τους και την διαθεσιμότητά της. Μόλις αυτή είναι έτοιμη στις αποθήκες της εταιρείας, συμφωνείται με τον πελάτη η ακριβής ημέρα και ώρα παράδοσης.

Οι ημέρες παράδοσης είναι Δευτέρα έως Σάββατο και οι ώρες 10:00 – 20:00.


ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Σε αυτές εμπεριέχεται και το κόστος των μεταφορικών και της συναρμολόγησης, εντός των Αθηνών. Εξαιρούνται τα σκαμπό , τα φωτιστικά, τα υφάσματα και τα μικροαντικείμενα, τα οποία μπορούν να παραληφθούν από τα καταστήματα homad.

Εφόσον η χρήση αναβατορίου κριθεί απαραίτητη ή ζητηθεί, το σχετικό κόστος βαραίνει τον πελάτη.

Ο τιμοκατάλογος για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι προσαυξημένος κατά 5% -μέσο όρο- για την κάλυψη του μεταφορικού κόστους προς τα homadcorners. Τα συνεργαζόμενα homad corners αναλαμβάνουν την παράδοση και την συναρμολόγηση των προϊόντων, για τις παραγγελίες των πελατών τους.

Όταν τα προϊόντα homad πρόκειται να μεταφερθούν εκτός Αθηνών για λογαριασμό του πελάτη, η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας γίνεται από τον πελάτη και τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη και χρέωσή του. Στις περιπτώσεις αυτές, η homad αναλαμβάνει την παράδοση των προϊόντων στην αποθήκη της μεταφορικής στην Αθήνα.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Οι παραγγελίες θεωρούνται ολοκληρωμένες και προωθούνται στην παραγωγή, μετά την καταβολή της προκαταβολής.

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν με μετρητά, τραπεζική κατάθεση, τραπεζική επιταγή ή με πιστωτική κάρτα.

Η εξόφληση της παραγγελίας προηγείται της παράδοσης, για τουλάχιστον 1 ημέρα. Αν, για οποιαδήποτε λόγο τα προϊόντα που πρόκειται να παραδοθούν δεν μπορούν να εξοφληθούν, τότε η παράδοση ματαιώνεται και ορίζεται νέα ημέρα και ώρα παράδοσης.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τα προϊόντα κατασκευάζονται αποκλειστικά, κατόπιν παραγγελίας. Σε μια πιθανή ακύρωση της παραγγελίας, η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί μόνο εντός 3 ημερών από την εγγραφή της παραγγελίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση και επειδή ενδέχεται να έχει αρχίσει η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.


Β. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Τα προϊόντα homad καλύπτονται με γραπτή εγγύηση. Σε περίπτωση που μέσα στα προκαθορισμένα χρονικά όρια της εγγύησης διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα το οποίο καλύπτεται από αυτή, η homad αναλαμβάνει να επισκευάσει το προϊόν κατά την κρίση της, ώστε να καταστεί λειτουργικό σύμφωνα με τα έτη χρήσης του.

Σε περίπτωση βλάβης ή φθοράς, η οποία δεν καλύπτεται από την παρούσα εγγύηση (π.χ. κακή ή λανθασμένη χρήση/συντήρηση), η homad μπορεί να αναλάβει την επισκευή του προϊόντος, όπου αυτό είναι εφικτό, μετά από ενημέρωση του πελάτη για το κόστος.


Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.