Όροι Πώλησης

Α. ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HOMAD
Τα προϊόντα homad κατασκευάζονται σύμφωνα με την κάθε παραγγελία και προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη όσον αφορά στο μέγεθος, τα υλικά και την επεξεργασία τους, γι’ αυτό και δεν διατίθεται απόθεμα προκατασκευασμένων προϊόντων.


ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ο χρόνος κατασκευής των προϊόντων ποικίλει ανάλογα με το προϊόν. Στο δελτίο παραγγελίας που λαμβάνει ο πελάτης αναγράφονται οι προβλεπόμενες ημερομηνίες παράδοσης. Οι αναγραφόμενες ημερομηνίες παράδοσης είναι ενδεικτικές και ενδέχεται σε σπάνιες περιπτώσεις να αναπροσαρμόζονται.

Για την ακριβή ημέρα και ώρα παράδοσης οι πελάτες θα ενημερώνονται από το τμήμα παραδόσεων, μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη στην αποθήκη της homad.
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Οι παραγγελίες άνω των 800€ εντός της Αθήνας παραδίδονται δωρεάν. Στην τιμή των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται το κόστος μονταρίσματος, όπου χρειάζεται.

Οι παραγγελίες κάτω των 800€ εντός Αθήνας παραδίδονται με επιβάρυνση 40€. Εναλλακτικά μπορείτε να τις παραλάβετε από την κεντρική αποθήκη της homad.

Οι παραδόσεις για τις οποίες απαιτείται η χρήση αναβατορίου χρεώνονται με επιβάρυνση 100€.

Οι παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού με παράδοση εκτός Αθηνών, επιβαρύνονται με μεταφορικό κόστος ανάλογο της απόστασης από το κέντρο της πόλης.

Οι παραγγελίες των πελατών πρέπει να παραλαμβάνονται από τους πελάτες έως και 30 ημέρες μετά τον ορισμένο χρόνο παράδοσης. Αν ο πελάτης δεν μπορεί να παραλάβει εντός 30 ημερών από τον ορισμένο χρόνο παράδοσης, πρέπει να εξοφλήσει την παραγγελία του και να επιβαρυνθεί με κόστος μεταφοράς και φύλακτρα σε άλλη αποθήκη μακράς παραμονής.

Ο τιμοκατάλογος για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι προσαυξημένος κατά 5% -10%, ανάλογα με την απόσταση και τον τρόπο μεταφοράς, για την κάλυψη του μεταφορικού κόστους προς τα homadcorners. Τα συνεργαζόμενα homad corners αναλαμβάνουν την παράδοση και την συναρμολόγηση των προϊόντων, για τις παραγγελίες των πελατών τους.

Όταν τα προϊόντα homad πρόκειται να μεταφερθούν εκτός Αθηνών για λογαριασμό του πελάτη, η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας γίνεται από τον πελάτη και τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη και χρέωσή του. Στις περιπτώσεις αυτές, η homad αναλαμβάνει την παράδοση των προϊόντων στην αποθήκη της μεταφορικής στην Αθήνα.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Οι παραγγελίες θεωρούνται ολοκληρωμένες και προωθούνται στην παραγωγή, μετά την καταβολή της προκαταβολής.

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν με πιστωτική κάρτα στα καταστήματα homad ή τραπεζική κατάθεση απομακρυσμένα.

Η εξόφληση της παραγγελίας προηγείται της παράδοσης, για τουλάχιστον 2 ημέρες. Αν, για οποιαδήποτε λόγο τα προϊόντα που πρόκειται να παραδοθούν δεν μπορούν να εξοφληθούν, τότε η παράδοση ματαιώνεται και ορίζεται νέα ημέρα και ώρα παράδοσης.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τα προϊόντα κατασκευάζονται αποκλειστικά, κατόπιν παραγγελίας. Σε μια πιθανή ακύρωση της παραγγελίας, η προκαταβολή μπορεί να επιστραφεί μόνο εντός 3 ημερών από την εγγραφή της παραγγελίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση και επειδή ενδέχεται να έχει αρχίσει η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.


Β. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Τα προϊόντα homad καλύπτονται με γραπτή εγγύηση. Σε περίπτωση που μέσα στα προκαθορισμένα χρονικά όρια της εγγύησης διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα το οποίο καλύπτεται από αυτή, η homad αναλαμβάνει να επισκευάσει το προϊόν κατά την κρίση της, ώστε να καταστεί λειτουργικό σύμφωνα με τα έτη χρήσης του.
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.